""

‘AK Parti ve MHP’nin yanında durduk’ « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:41

‘AK Parti ve MHP’nin yanında durduk’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Başkanlığı üyeleri istişare toplantısı düzenlendi.

‘AK Parti ve MHP’nin  yanında durduk’
Son Güncelleme :

08 Eylül 2017 - 7:00

Nevşehir’deki bir restoranda gerçekleştirilen programa katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, toplantı öncesi basına açıklamada bulundu.
16 Nisan’da yapılan halk oylamasına AK Parti ve MHP’nin yanında durduklarını belirten Şenliler, “16 Nisan halk oylamasında iktidar partisi yöneticilerine de şu mesajı verdik. ‘Evet biz milletle beraberiz, doğru bildiğimizi söylüyoruz ama bu referandumdan hemen sonra uyum yasalarının derhal çıkartılmasını, millet iradesinin önünde engel olan siyasi partiler ve seçim yasasının anında değiştirilmesini istiyoruz’ dedik. Ancak aradan geçen zamana rağmen bu kanunlara yönelik herhangi bir düzeltme görmediğimizi üzüntüyle ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.