""

AK Parti Yerköy kongresi yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:56

AK Parti Yerköy kongresi yapıldı

AK Parti Yerköy eski İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, düzenlenen devir teslim töreniyle görevini başkanlığa yeni seçilen Aziz Başak’a devretti.

AK Parti Yerköy kongresi yapıldı
Son Güncelleme :

16 Ekim 2017 - 7:00

Yerköy Belediye Düğün salonunda düzenlenen devir teslim törenine, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy Eski AK Parti Milletvekili Adayı İskender Minar, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, MHP Yerköy İlçe Başkanı Arslan Bozkurt, siyasi parti temsilcileri, ve çok sayıda partili katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ahmet Yavuz; Teşkilatımızla birlikte girdiğimiz her seçimde oyumuzu bir önceki seçime göre daha da artırarak partimizin kuruluşundan bu yana iktidarda olmasına katkıda bulunduk. İlçemiz içinde her zaman elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Biliyorum ki bu bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra ki süreçte de, partimizde yeni görev alacak arkadaşlarımla birlikte, yine Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın, milletvekillerimizin ve ilçe teşkilatımızın emrinde olacağımdan ve her zaman olduğu gibi canla başla çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Bu güne kadar beni yalnız bırakmayan Sayın Bakanım Bekir Bozdağ’a, Milletvekillerime, İl Başkanım Harun Lekesiz’e ve İlçemizde birlikte görev yaptığım sandık müşahitlerinden başlayarak, en üst yönetim kurulu arkadaşlarımızın ve en önemlisi her şeyin en güzeline kayık olan kıymetli hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımız sunuyorum” dedi.
Kongrede konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal; Ülkemizde birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler 15 temmuzda ezanımızı dindirmeye bayrağımızı indirmeye kalkıştı fakat bu aziz millet birlikte bir güç olarak ülkemize kan akıtmak isteyenlere izin vermedi. Bizim amacımız partili partisiz birlikte el ele verip Ülkemizi şu anda dahi bölmek parçalamak isteyenlere izin vermemektir” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’de ; “Bizim Ülkemiz artık eskisi gibi güçsüz bir ülke değil. Ülkemizin düzenini bozmak isteyenlere biz vatandaşlar olarak izin vermeyeceğiz. “Ben” demek yerine “Biz” diyecek ve bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise; “AK Parti Hükümeti ile sadace Yerköy değil tüm Ülke hizmet görmüş ve Ülkemiz dahada gelişmiş bir ülke haline gelmiştir. Nitekim Ülkemiz gelişirken Bizlerde çalışmalarımıza ara vermeyerek Yerköy’ünde yaşanılabilir bir ilçe haline gelmesi için bir çok hizmeti ilçemize kavuşturduk. İnşallah en kısa sürede ilçemizin ihtiyacı olan diğer hizmetlerimize sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ise; “Kuruluşundan itibaren AK Parti’ye emek vermiş bütün başkanlara saygılar sunuyorum. Bu kutlu davada görev almak büyük bir şereftir, büyük bir onurdur. Yeni bir heyecanla önümüzdeki süreçte bir olarak diri olarak partimizi ileriki seçim sürecine hazırlamanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.