""

AK Parti Yozgat’ta İl Genel Meclis Üyelerini belirledi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:49

AK Parti Yozgat’ta İl Genel Meclis Üyelerini belirledi

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşılırken, AK Parti, İlçe ve belde belediye başkan adaylarının ardından İl Genel Meclis Üyelerini de belirledi. Türkiye genelinde siyasi hareketlilik devam ederken, Yozgat’ta da adayların vatandaşlara projelerini anlatma heyecanı sürüyor.

AK Parti Yozgat’ta İl Genel Meclis Üyelerini belirledi
Son Güncelleme :

20 Şubat 2024 - 17:35

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, belirlenen İl Genel Meclis Üyesi adaylarının isimlerini bugün itibarıyla kamuoyuyla paylaştı. Merakla beklenen isimler şu şekilde sıralandı:
1-Taner Yıldız
2-Tahir Ersöz
3-Şükrü Yalman
4-Fikret Karaaslan
5-İbrahim Doğan
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, belirlenen isimleri tebrik ederek, “Gece gündüz demeden seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, Yozgat Milletvekilleri, AK Parti Belediye Başkan Adayımız ve AK Parti teşkilat mensuplarına İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız da sahada halkla iç içe çalışmalara katılım sağlayacaktır. Yozgat’ımıza tekrardan hayırlı olsun” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.