""

AK Parti’den Sarıkaya’ya destek « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:30

AK Parti’den Sarıkaya’ya destek

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Yönetimi çıkardığı “Ben yoruldum hayat”şarkısı ile bir anda müzik piyasasında adından söz ettirmeyi başaran hemşerileri Mümin Sarıkaya’ya sürpriz albüm desteği geldi.

AK Parti’den Sarıkaya’ya destek
Son Güncelleme :

29 Aralık 2016 - 7:00

‘Ben Yoruldum Hayat’ şarkısıyla Yozgat’ın bu alanda iftihar kaynağı olan Mümin Sarıkaya’ya yeni çıkardığı albüm için en büyük destek yine hemşerilerinden gelmeye devam ediyor. Birçok müzik markette satışı devam eden albüme bir anlamlı destekte Ak Parti Merkez İlçe Yönetiminden geldi. Önceki gün Sarıkaya’nın 50 adet albümünü alan İlçe Yönetimi, Yozgat’ın bağrından çıkarak Türkiye’ye maal olan Sarıkaya’ya manevi desteği ile takdir topladı.
Yozgat’ın yetiştirdiği önemli seslerden olan Mümin Sarıkaya’nın çıkardığı albüme hemşerilerinden büyük destek geliyor.
MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ OLARAK 50 ALBÜM ALDILAR
Olağan yönetim toplantısı için bir araya gelen Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi bu toplantıda Mümin Sarıkaya’nın yeni çıkardığı albümden 50 tane alarak farkındalık oluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Sarkaya’ya başarılar dileyerek, “Mümin Sarıkaya Yozgat’ın yetiştirdiği önemli sanatçılarımızdan birisi. Bugün yaptığı besteler ve söylediği türküler Türkiye’nin dilinde. Kendisi ilk albümünü çıkardı.
Bizde İlçe Yönetimi olarak bu albümden olarak hemşerimize destek olmak istedik. Bu vesile ile kendisine bir kez daha başarılar diliyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.