""

AK Partili Başer: Tek belirleyici güç milli iradenin gücüdür « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:44

AK Partili Başer: Tek belirleyici güç milli iradenin gücüdür

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türk milletinin devletiyle ülkesiyle bölünmez bir bütün olduğunu belirterek, 16 yıl önce kurulan AK Partide tek belirleyici gücün milli iradenin gücü olduğunu söyledi.

AK Partili Başer: Tek belirleyici  güç milli iradenin gücüdür
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2017 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti’nin 16. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu vurguladı. Milletvekili Başer, açıklamasında şunları kaydetti: “ Milletimiz geçen 16 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında oldu. Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden, Türk milletinin devletiyle ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu savunan, insan merkezli siyaset yapma ilkesine sahip Adalet Ve Kalkınma Partisi 16 yıl önce 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu.
Bugün Türkiye’nin siyasi tarihinde gittikçe artan oy oranı ile üst üste 3 dönem iktidarda olma muvaffakiyetini gösteren partimiz bu yolda çok zorlu mücadelelerden geçmiştir ama yılmamıştır. Çünkü AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır ve bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmaktır.”
AK PARTİ HER HİZMETİ HALKININ AYAĞINA GETİRMİŞTİR
“AK Parti her zaman halkının yanında olmuş, hizmeti halkının ayağına getirmiştir”diyen Başer, Bunun neticesinde yüce milletimiz geçen 16 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi hak ettiği yere getirmiştir.
Bunun için harcanan tüm bu çabaların yanında başta Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK kadrolar ülkemizi ileriye götürme adına milletimizle omuz omuza hareket ederek 2023 hedeflerine inanç ve azimle yürüyecektir.
2023 hedefi ile Cumhuriyetimizi 100.yılında dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi yapmak için, 2053 hedefi ile İstanbul’un fethinin 600.yıldönümünde Fatih’in ruhunu neslimize anlatmak ve yaşatmak için, 2071 hedefi Anadolu’nun fethinin 1000.yıldönümünde özümüzden, geçmişimizden kopmadan geleceğe emin adımlarla yürümek için yol haritamızı çizdik. İnşallah hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz.
Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan, başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 16. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, bizlere bu desteği veren saygıdeğer halkımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.