""

AK Partili Lekesiz: Halkımız memleket meselesi olduğu için “evet” dedi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:40

AK Partili Lekesiz: Halkımız memleket meselesi olduğu için “evet” dedi

AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği halk oylamasında Yozgat’ın yüzde 74,35’le ilk altı içerisinde yer almasının son derece memnuniyet verici olduğunu belirterek, referandumda vatandaşların memleket meselesi olduğu için “evet” dediklerini söyledi.

AK Partili Lekesiz: Halkımız memleket  meselesi olduğu için “evet” dedi
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2017 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemiz Yeniufuk’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’la bir süre sohbet eden İl Başkanı Lekesiz, yaptığı açıklamada, yoğun bir referandum süreci geçirdiklerini sonucun ise kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.
Vatandaşların hangi değişime “evet” dediğini bilerek tercihte bulunduğunu kaydeden Lekesiz, “Öncelikle Yozgat halkımıza canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. İlimizde evet oyları rekor düzeye ulaştı. Yüzde 74,35 oranında evet oyu çıktı. Bu sonuçla Yozgat’ımızın adı Ankara’da daha güçlü hale geldi ve kapılar ardına kadar açıldı. Başta Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin elleri daha da güçlendi.”dedi.
MESELE MEMLEKET MESELESİ
OLDUĞU İÇİN
HALKIMIZ
“EVET”DEDİ
Referandum sürecinde vatandaşların seçimi parti meselesinden ziyade memleket meselesi olduğunu gördükleri için tercihlerini “evet”ten yana kullandıklarını vurgulayan Lekesiz, “Halkımız her şeyin farkında, ülkemizde oynanan ve oynanmak istenen oyunları bozmak için sandığa giderek evet yönünde oyunu kullandı. Bu süreçte CHP halkı yanlış bilgilendirerek hayır propagandasını sürdürdü. Ama buna rağmen CHP’li seçmenlerde meselenin parti değil memleket meselesi olduğunu görerekten evet’ten yana oy kullandı. Ülkemizin bulunduğu coğrafya üzerinde,Ortadoğu ülkelerinde oynanan oyunları endişeyle takip ediyoruz. Müslümanlar zulüm altında yerlerinden yurtlarından ediliyor. Bu mazlum halka tek sahip çıkan ülke ise Türkiye’dir. Ülkemiz bir yandan içerdeki başta FETÖ hainleri ve diğer işbirlikçileri ile mücadele ederken bir yandan da etrafımızdaki ateşi söndürmek, için mücadelesini sürdürüyor. Sonuç itibariyle referandumdan çıkan ‘evet’le istikrar devam edecek ve ülkemiz yarınına daha umutla bakacak.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.