""

AK Partili Yurtlu ilçe ziyaretlerini sürdürdü « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 21:22

AK Partili Yurtlu ilçe ziyaretlerini sürdürdü

AK Parti Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Erva Kevser Yurtlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Yerköy İlçesini ziyaret ederek partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partili Yurtlu ilçe ziyaretlerini sürdürdü
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2022 - 18:44

İlçe Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret eden Başkan Yurtlu, İlçe Başkanı Nur Erdem’le bir süre parti çalışmaları hakkında sohbet etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan Yurtlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek AK Parti’nin Yozgat il genelindeki yaptığı hizmetlerin yer aldığı broşürleri takdim etti.
Esnaflarla bir süre sohbet eden Kadın Kolları İl Başkanı Yurtlu, “Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sorunlar maalesef ülkemizde ve ilimizde de yaşanmaktadır. Bu sorunları yine çözecek parti AK Parti ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İlimize ve ülkemize yapılan yatırım ve hizmetler ortadadır. Cumhuriyet tarihinden günümüze en fazla yatırım AK Parti iktidarları döneminde yaşanmıştır. Şuan tüm dünyada yaşanan sıkıntıların etkisini bizlerde hissediyoruz. Ama bu geçici sıkıntıları da yine AK Parti iktidarı çözecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Önümüzdeki 2023 yılında yapılacak olan seçim ülkemizin adeta kaderini belirleyecek bir seçimdir.

Ülkemizin gelişmesini ve kalkınmasını engellemeye çalışan dış güçler ve onların içerdeki destekçileri asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bizlerde; ülkemiz ve milletimiz için gecesini gündüze katan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu kutsal yolda bir nebze destek olmak için partimizin oy oranını Yozgat il genelinde daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız.”şeklinde konuştu. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.