""

AK Partililer iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 02:26

AK Partililer iftarda buluştu

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından düzenlene geleneksel iftar yemeğinde AK Partililer bir araya geldi.

AK Partililer iftarda buluştu
Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepesi Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, ilçe başkanları, eski il başkanları, ilçe başkanları ve kadın kolları üyelerinin yanı sıra AK Partili vekiller, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve Abdulkadir Akgül katıldı.
İl Başkanı Lekesiz iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer’de AK Parti iktidarları döneminde ülkenin dört bir tarafına yatırımlar yapıldığını ifade etti.
Milletvekili Başer, “Öncelikle bugün bir arada iftarımızı yapmaktan dolayı mutlu oldum.
Bu güzel organize gerçekleştiren İl Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şehrimize büyük hizmetler, büyük yatırımlar yapılıyor. Yozgat’ımız sağlıkta gelişim ve dönüşümü yaşadı. Bugün genel ve fiziki bakımdan 5 yıldızlı otel konforundan da öte bir şehir hastanesinden vatandaşımız istifade etmektedir. Yapılan yatırımları kimse görmezden gelemez. Yapımı devam eden projelerin tamamlanması ile inanıyorum ki Yozgat’ımız kısa sürede hızla gelişim süreci içine girecektir.
Yine Aydıncık ilçemizi karayolu yapım ağına dahil ettik. Aydıncıklı vatandaşımız artık Alaca üzerinden gelme mecburiyetinde kalmayacak. Bu vesile ile Ramazanımızın hayırlara vesile olmasını diler yaklaşan Kadir Gecemizinde hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.