""

Akademik personele bilimsel kurs « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 09:43

Akademik personele bilimsel kurs

Yozgat BozokÜniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı işbirliği ile akademik personele “IBASPM ile Beyin Beyaz Cevher, Gri Cevher, Csf ve Toplam Beyin Hacminin Hesaplanması” konulu kurs düzenlendi.

Akademik personele bilimsel kurs
Son Güncelleme :

27 Ocak 2017 - 7:00

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Niyazi Acar tarafından verilen kursta akademik personelin pratik deneyim kazanmaları hedeflendi.
Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hilmi Ataseven Tıp Fakülteki akademik personele yönelik bilimsel faaliyetler adına kurs düzenlediklerini belirterek katılımcı kursiyerlere sertifika verdiklerini söyledi. Prof.Dr.Ataseven,akademik ve idari personele yönelik bu tip eğitici programların devam edeceğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.