""

Akdağmadeni Belediyesi bahar temizliğine başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:31

Akdağmadeni Belediyesi bahar temizliğine başladı

Akdağmadeni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte bahar temizliğine başladı.

Akdağmadeni Belediyesi  bahar temizliğine başladı
Son Güncelleme :

08 Mart 2017 - 7:00

Akdağmadeni Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile ifaiye ekipleri kış aylarında kirlenen cadde ve sokakları temizlemek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.Her gün belirlenen plan dahilinde ilçedeki ana cadde, yol, meydan ve merkezlerin çevre temizliği yapılıyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarına hız veren Akdağmadeni Belediyesi hafta boyunca çalışmalarına devam edecek.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, “İlçemizin temizliği hepimiz için önemli. İlçemizde bu zaman kadar yürüttüğü ve tamamladığı büyük projelere ne kadar önem veriyorsa ilçe temizliğine de aynı şekilde özen göstererek gece gündüz çalışmalarını sürdürmüştür. Vatandaşlarımızın da aynı şekilde çevre temizliğine duyarlı olmalarını istiyoruz. Belediye olarak bir yandan projelerimizi sürdürürken bir yandan da ilçemizi temiz tutmaya özen gösteriyoruz’” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.