""

Akdağmadeni Belediyesi karla mücadeleye hazır « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:16

Akdağmadeni Belediyesi karla mücadeleye hazır

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, karla mücadele ekiplerinin her yıl olduğu gibi bu yılda ilçede sorunsuz bir kış geçirilmesi için gerekli hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Akdağmadeni Belediyesi  karla mücadeleye hazır
Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 7:00

Başkan Daştan,”Geçtiğimiz yıllarda vatandaşlarımızın kış aylarında ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gece başlayan çalışmalarımız gün boyunca devam etmekteydi. Bu kış da aynı özverili çalışmayı titizlikle devam ettirmek ve aksi bir durumda belediyemizin ilgili birimine daha kolay ulaşmanız sağlamak için ”Karla Mücadele Ekibimizi” 0544 725 14 54 numaralı telefondan arayarak daha çabuk müdahale durumumuz söz konusu olacaktır. Günün 24 saati için verilen telefon numarasından veya sosyal medya hesaplarımızdan bizlere mesaj atarak ulaşmanız durumunda ekiplerimiz en kısa sürede sorunu giderecektir.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.