""

Akdağmadeni Devlet Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:33

Akdağmadeni Devlet Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

Akdağmadeni Devlet Hastanesi yapılan atamalarla kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Akdağmadeni Devlet Hastanesi  kadrosunu güçlendiriyor
Son Güncelleme :

23 Mart 2017 - 7:00

Hastanede; dahiliye, üroloji, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, kardiyoloji, ortopedi, anestezi uzmanı ve dört diş hekimi ile hizmet veriyor. Nisan ayında başlayacak olan Kadın Doğum ve Hastalıkları uzmanı ile ilçenin sağlık hizmetleri bir üst seviyeye çıkacak.
ACİL SERVİS DE 10 PRATİSYEN HEKİMİ İLE DE HASTALARA HIZIR GİBİ
YETİŞİYOR
Akdağmadeni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Peyami Duman yaptığı açıklamada, son teknoloji bilgisayarlı tomografi, dijital röntgen cihazı, laboratuvar cihazları ve branş hekimlerinin desteğiyle hastalara hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi. Duman, “Son yıllarda önemli derecede artan sayı ve kabiliyetleri ile uzman doktorlarımızla hizmet kalitemiz artmıştır.
Ayrıca, göz bebeğimiz olan yoğun bakım, diyaliz, diş, yataklı servislerimiz ve kan transfüzyon merkezi çok yoğun ve efektif bir şekilde çalışmakta, ilçemize ve yakın bölge hastalarına hizmet vermektedir. Ayrıca 3 ameliyathane ile A,B ve C gurubu ameliyatlar sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır. Evde sağlık hizmeti ile hastalarımız evlerinde muayene ve tedavi edilmekte, benzer şekilde diyaliz hastalarımız en uzak köylerden dahi hizmet aracımız ile alınıp, tedavileri hastanemizde haftanın 6 günü 3 seans şeklinde alıp (seropozitif hastalar dâhil ), tekrar evlerine sağ salim götürülmektedirler. 2016 yılı içerisinde 229 hasta fizik tedavi hizmeti, 286 hasta evde sağlık hizmeti, 174 hasta yoğun bakım hizmeti, acil servis dâhil yaklaşık 180Bin hastaya hizmet verilmiştir.
Tüm bu veriler ışığında hastanemizden sevklerin azalması, hasta memnuniyetimizin artması ve en önemli görevimiz olan şifa bulmuş gülen yüzlerle karşılaşmamız bizlerin çalışma azmimizi daha da arttırmaktadır. Tüm ekibime teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.