""

Akdağmadeni modern hayvan pazarına kavuşuyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:28

Akdağmadeni modern hayvan pazarına kavuşuyor

Akdağmadeni ilçesi, modern bir canlı hayvan pazarına kavuşuyor.

Akdağmadeni modern hayvan pazarına kavuşuyor
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2018 - 7:00

Akdağmadeni ilçesi, modern bir canlı hayvan pazarına kavuşuyor.
Yaklaşık yirmibin dönümlük alana yapılan canlı hayvan pazarında, alıcı ve satıcılar için her türlü konfor ve hijyen düşünülmüş ve bir an evvel evvel hizmete sunulmayı bekliyor.
Akdağmadeni Belediye Başkanı İrfan Coşgun, yapımı devam eden ve açılışa gün sayan canlı hayvan pazarında incelemelerde bulundu.
İlçenin girişinde ve Sivas karayolu güzergahında yapılan çevre ve insan sağlığı açısından da oldukça modern bir şekilde inşaa edilen canlı hayvan pazarı, çevre yerleşim yerlerinden gelen alıcı ve satıcılarla ilçeye katma değer sağlayacak. Bin altıyüz metre kare alana yapılana canlı hayvan pazarında, pazara girişte araçların ve hayvanların dezenfektesi yapılacak. Ayrıca, Pazaryerinde modern bir de mezbaha hizmet verecek ve günde 400 küçükbaş ve 200 büyük baş hayvan kesilebilecek.
Pazar alanında incelemelerde bulunan Belediye başkanı İrfan Coşgun “ Pazar yerimiz oldukça mükemmel, alıcı ve satıcılar için her türlü imkanı ve yeniliği sunmaya çalıştık. Yirmi bin dönüm arazi üzerinde yapılan canlı hayvan pazarımızın içerisinde mezbaha, soğuk hava deposu gibi hizmetlerde sunulacak. Bin altıyüz metrekare alanın tahsis edildiği canlı hayvan pazarı’nda alıcı ve satıcılar daha rahat ve daha sağlıklı bir ortamda alış-verişlerini yapabilecekler” diyerek, ilçe ve yöre insanına en güzel şekilde hizmet sunmaya gayret ettiklerini vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.