""

Akdağmadeni Terminali hizmet kalitesiyle göz dolduruyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:16

Akdağmadeni Terminali hizmet kalitesiyle göz dolduruyor

Akdağmadeni Belediyesi tarafından yaptırılan ve dev yatırımlardan bir tanesi olan ‘’Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali’’ hizmet kalitesiyle göz dolduruyor.

Akdağmadeni Terminali  hizmet kalitesiyle göz dolduruyor
Son Güncelleme :

26 Kasım 2016 - 7:00

Yeni modern görünümü ve ihtiyaçları tamamen karşılayan yapısı ile düzenli ferah bir ortamı bulunan Yeni Yolcu Terminali içerisinde 8 adet peron,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran , bay ve bayan mescidi , otoparkı ile vatandaşlara hizmet veriyor.
Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Suphi Daştan, “Yeni Terminalin yapımı için 2013 yılı Nisan ayında 14 bin 200 metre kare alanı bulunan arsayı 550 bin TL ‘ ye istimlak ederek ilk adımı atmış olduk. Belediyemizin öz kaynaklarıyla 5 milyon TL ‘ye yapımı tamamlanan Yeni Terminal yapımı çalışmaları titizlikle devam ederek bugün ki görünümüne kavuştu . 14 bin 200 metre kare açık alanı olan ve 2 bin 500 metre kare kapalı alandan oluşan içerisinde 8 adet peron,düzenli ve ferah yolcu bekleme salonu kafeterya ve market olarak kullanılabilecek iş yeri ile Teraslı Restoran , Mobilya Mağazası , Alışveriş Merkezi ve Otomobil Galerisi olarak kullanılabilecek iş yeri bulunan Akdağmadeni Belediyesi Şehirler Arası Yolcu Terminali’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.’’ dedi
İlçede yapımı devam eden ve tamamlanan projelerle Akdağmadeni’nin çehresinin değişeceğini vurgulayan Daştan, “Geçmişten günümüze gelen ve ihtiyaçları karşılamayan her alanda köklü değişimlere devam ediyoruz.
Günü kurtarmak için değil ilçemizin geleceği için planlamalar yapıyoruz. Yeni Şehirler Arası Yolcu terminali de bu projelerden bir tanesidir. İlerleyen zamanlarda resmi açılışını da yapacağımız veuzun yıllar ilçemize hizmet edecek potansiyeli bulunan yeni şehirlerarası yolcu terminali vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.