""

Akdağmadenin’de 23 Nisan coşkusu « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 03:48

Akdağmadenin’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Akdağmadeni ve Sorgun ilçelerinde de coşkuyla kutlandı.

Akdağmadenin’de 23 Nisan coşkusu
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 18:08

Akdağmadeni Namık Kemal İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa; İlçe Kaymakamı Furkan Nezir, Belediye Başkanı Dr.Nezih Yalçın, İlçe Protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Oldukça coşkulu geçen programda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından folklor gösterileri, şiir dinletileri ve çeşitli yarışmalar düzenlendi.
Programda; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Belediye Başkanı Nezih Yalçın’da yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyoruz.” Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.