""

Akgül, esnafların sorun ve taleplerini dinledi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:32

Akgül, esnafların sorun ve taleplerini dinledi

16 Nisan’da yapılacak referandum seçim çalışmaları kapsamında Yozgat ve ilçelerinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek evet için destek istedi.

Akgül, esnafların sorun  ve taleplerini dinledi
Son Güncelleme :

29 Mart 2017 - 7:00

Yozgat 100. Yıl Sanayi Sitesi Esnaflarıyla bir araya gelen Akgül, sanayi esnafının sorun ve isteklerini dinledi.
Esnafın yeni bir sanayi sitesi için yapacağı her türlü projede kredi noktasında da destek olacağını ifade eden Akgül, aynı zamanda sanayici esnafının bankamatik talebini yerine getirerek sanayi girişine bankamatik kondu.
ŞOFÖRLERİN
SORUNLARI İLETİLDİ
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması için ilçeleri gezen Akgül, esnaflar ve şoför esnafının özellikle K belgesi gibi sorunları bizzat TŞÖF Genel Başkanı Fevzi Apaydın’a iletti.
5 BİN KİŞİ KREDİ
KULLANDI
KOSGEB kredileri konusunda gelinen son durumu banka ziyaretlerinde soran Akgül, Bugüne kadar az sayıda kişinin yararlandığı KOSGEB kredilerinde bu sayede yaklaşık 5 bin esnaf sıfır faizli kredi imkanı elde ettiğini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.