""

Akgül’den engelli vatandaşa akülü araba « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:12

Akgül’den engelli vatandaşa akülü araba

Ak Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından haftasonu düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tanıtım toplantısı için Yozgat’a gelen Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, bir engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Akgül’den engelli vatandaşa akülü araba
Son Güncelleme :

07 Mart 2017 - 7:00

Geçtiğimiz aylarda yapılan Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında akülü araba ihtiyacını Akgül’e ileten Fuat Çetiner isimli vatandaşa Milletvekili Akgül beraberinde Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer’le birlikte Ak Parti İl Teşkilatı önünde akülü aracını armağan etti.
Akülü aracını milletvekillerinden alan bedensel engelli Fuat Çetiner’in mutluluğu gözlerden kaçmadı. Çetiner, ‘Bugün en mutlu anım diyebilirim. Milletvekilimize bu ihtiyacımı dile getirdim.
Sağolsun o da bunu gerçekleştirdi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
Milletvekili Abdulkadir Akgül’de Engellilerin toplumun birer gerçeği olduğunu belirterek, “ Onların hayatını kolaylaştıracak adımları her birimiz elimizden geldiğince atmalıyız.
Hükümetimizin de bu hususta ciddi adımları var. Bugün engelli bir kardeşimizin daha yüzünü güldürmek beni bahtiyar kıldı.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.