""

Akgün, “Galibiyetin mimarı taraftar oldu” « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 20:15

Akgün, “Galibiyetin mimarı taraftar oldu”

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta zirve mücadelesi veren Yozgatspor 1959 FK’da Asbaşkan Ahmet Akgün, hafta sonu alınan Nevşehirspor galibiyetinin mimarının Yozgat halkı olduğunu söyledi.

Akgün, “Galibiyetin mimarı taraftar oldu”
Son Güncelleme :

07 Kasım 2017 - 7:00

Kötü hava şartlarına rağmen Nevşehirspor karşısında stadyumu dolduran Yozgatspor taraftarına teşekkür eden Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, “Nevşehirspor karşılaşması önemli bir maçtı ve dengede geçti. Ama galip gelen taraf biz olduk. Nevşehirspor’un liderliğine son vermiş olduk bu şekilde. Yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.
Nevşehirspor karşılaşmasının geride kaldığını hatırlatan Akgün, Adana Büyükşehir Belediyespor maçına konsantre olmaları gerektiğine dikkat çekti. Akgün,”Biz bu yıl maç maç gidiyoruz. Bunu sürdüreceğiz. Nevşehirspor maçı artık geride kaldı. Geride kalan maçların ne telafisi var ne de geri dönüşü var. Liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz” diye konuştu.
Akgün, Adana Büyükşehir Belediyespor maçından da üç puan ile ayrılarak yollarına devam etmek istediklerini de sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.