""

Akgün: hedefimiz 3 puan « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:56

Akgün: hedefimiz 3 puan

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, hafta sonu Pazar günü saat 14.00’de kendi sahalarında oynayacakları Sivas Demirspor maçına 3 puan parolası ile çıkacaklarını söyledi.

Akgün: hedefimiz 3 puan
Son Güncelleme :

03 Aralık 2016 - 7:00

Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, yaptığı açıklamada, takımın son durumunu değerlendirerek Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Sivas Demir Spor karşılaşması hakkında bilgi verdi.
Akgün, “Hafta sonu kendi sahamızda Sivas Demir Sporu konuk edeceğiz. İnşallah bu karşılaşmadan da 3 puan alarak yolumuza devam edeceğiz. Tabi geçirdiğimiz son hoca değişikliğimizden bu tarafa namağlup olarak yolumuza devam ediyoruz. Altındağ maçı haricinde onu da yol kazası olarak görüyoruz. Fikstürümüzde vermiş olduğu olumlu havanın avantajlarını yaşıyoruz. Devreden sonra tabi ki yine zorlu bir fikstür bizleri bekliyor. Bununla ilgili bütün hazırlıklarımız son sürat devam ediyor.”dedi.
DEVRE ARASI
EKSİKLİKLERİMİZİ GÖRÜP
TAMAMLAYACAĞIZ
Lige verilen devre arasında takımın eksikliklerini tamamlayacaklarını vurgulayan Akgün, “ İnşallah devre arasında da Kazım Başkanımın da açıklamış olduğu gibi eksikliklerimizi görüp onunla ilgili olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ama takımımız oturdu, takım olmayı başardı. Bizi bu durum mutlu ediyor, bu mutluluğun üzerine de galibiyetlerle taçlandırıyoruz İnşallah daha olumlu havayı taraftarlarımızla kamuoyunun desteği ile Basınımızın desteği ile biz inşallah şampiyonluğun en büyük adayı olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu yolculuk tabi ki zorlu geçiyor, sıkıntılı süreçlerimiz oluyor. Bu süreçler içerisinde Yozgatspor camiasının büyüklüğü Yozgatspor’un isminin büyüklüğünü herkes biliyor. Bunu da biz kendimizde bir güç olarak görüyoruz. Yozgat’ın çünkü bir tane Yozgatspor’u var bu Yozgatsporu’da en güzel yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz bu konuda ciddi mesailer harcıyoruz. İnşallah bu hafta sonu Sivas Demir’den alacağımız 3 puan bizi mutlu edecektir.” diye konuştu.
Sivas Demirspor maçının ardından bir haftayı Bay olarak geçireceklerini kaydeden Akgün, “3- 4 günlük oyuncularımıza izin moral ve motivasyon açısından aileleriyle zaman geçirmeleri açısından izin vereceğiz. Ondan sonra kaldığımız yerden devam ederek, Çubukspordeplasmanı ile beraber son maçımızı en iyi bir şekilde galip gelerek devre arasına gireceğiz. Güzel bir devre arası geçirerek lige devrenin ilk maçıyla beraber güzel bir başlangıç yaparak devam etmeyi planlıyoruz. BAL’ın 6. grubunun en büyük adaylarından birisi yine Yozgatspor’dur. İddiamızda hiç bir zaman kaybetmedik, duygularımızla hareket etmiyoruz.
Kamuoyu ve basınımızın desteği ile ve Yozgatspor’un tüm sevdalarıyla birlikte kenetlenmiş bir ortam oluşturduk. Bu ortamı bozmadan şampiyonluk yolunda en güzel adımlar atarak devam etmek istiyoruz.”şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19