""

Akgün: Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:32

Akgün: Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar

Yozgatspor 1959 FK, Ligin 8. haftasında Pazar günü deplasmanda Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar karşılaşma için dün Adana’ya gitti. Bugün yapılacak ter idmanın ardından Yozgatspor 1959 FK, kaldığı otelde kampa girecek.

Akgün: Taraftarlarımız  bizi yalnız bırakmasınlar
Son Güncelleme :

11 Kasım 2017 - 7:00

Kulüp Asbaşkanı Ahmet Akgün, Adana deplasmanından üç puan alarak, lider dönmek istediklerini söyledi.
Akgün, “Bu sezon deplasmanlar uzak olduğu için iki gün öncesinden yola çıkıyoruz. Adana’nın iklimi de Yozgat’a göre farklı oldu. Bunu da göz önünde bulunduruyoruz. Biz de yönetim olarak takım ile birlikte Adana’da olacağız. Adana Büyükşehir Belediyespor zor bir rakip, kolay bir maç olmayacak. Ama biz buradan da üç puan alarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.
BİZİ YALNIZ BIRAKMISINLAR

Adana’daki Yozgatlılara maça davet eden Ahmet Akgün, taraftarın takımı yalnız bırakmamasını istedi.
Akgün, “Takımımızın yanında olmak isteyen desteklemek isteyen taraftarlarımızı da Adana’ya davet ediyorum. Adana’da ki Yozgatlı hemşehrilerimizi de buradan davet etmek istiyorum. Adana’da bizi yalnız bırakmasınlar. Adana’da şimdiden oradaki dostlarımız geleceğimizi biliyorlar ve orada bizleri karşılayacaklar. İnşallah takımımızla birlikte yönetimimiz birlikte gidecek. Beraber kafile yolculuğu yapacağız” diye konuştu.
BİZ HER ŞARTA HAZIRIZ
Adana karşılaşmasının sentetik sahada oynanacağının sorulması üzerine Ahmet Akgün, takım olarak her şarta hazır olduklarını ifade etti. Akgün, “Oyuncularımızda biz de BAL’da ki şartları biliyoruz. Buna hazırlıklıyız. Hangi şartlarda futbol oynayacaklarını takımımız biliyor. Onu çok problem etmiyoruz. Oyuncu bulunduğumuz konum itibari ile her türlü şartlarda oyuna hazır durumda. Biz oraya saha için değil her şartlarda kendimizi hazırlayarak gidiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.