""

Akın: “İlçemizi daha güzel ve daha yaşanılır bir kent haline getireceğiz” « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:17

Akın: “İlçemizi daha güzel ve daha yaşanılır bir kent haline getireceğiz”

AK Partiden Çekerek Belediye Başkan Aday Adayı olan genç İş İnsanı Serhat Akın, ilçeyi daha yaşanılır ve daha güzel bir kent haline dönüştürmek için Çekerek BelediyeBaşkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi.

Akın: “İlçemizi daha güzel ve daha  yaşanılır bir kent haline getireceğiz”
Son Güncelleme :

28 Kasım 2023 - 18:11

Çekerek için projelerini açıklamaya hazırlanan Serhat Akın, ilçenin potansiyelini daha iyi değerlendirerek sürdürülebilir kalkınmayı hedeflediğini vurguladı.
Belediye Başkan Aday Adayı genç İş İnsanı Serhat Akın, yaptığı açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Yozgat’a ve ülkeye hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Açıklamasında birlik beraberlik mesajı veren Genç İş İnsanı Serhat Akın, “Rabbim kime nasip ederse, kime hayırlı ise ona nasip etsin dileklerimi iletiyorum. Biz ve bütün adaylar aynı yolun yolcusuyuz. AK Parti çatısı altında hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu süreçte birleştirici oluruz. Birleştirici olursak var oluruz, ayrıştırıcı olursak yok oluruz. Temennim biz aynı partinin çatısı altında hep beraber tek yumruk olarak adaylık sürecinde de aynı ilkeyle devam edebilmek önemli. Adayımız açıklandıktan sonra da her kim olursa aynı şekilde hep birlikte destekleyelim. Rabbim kimin hakkında hayırlıysa ona nasip etsin. Çünkü talip olduğumuz makam beytülmaldır. Beytülmal devlet hazinesidir. Belediye başkanı da şehrülemindir. Şehrülemin şehrin emanetçisi ve emin olan kişidir. Rabbim kimi hayırlı görüyorsa ona nasip etsin.”ifadelerini kullandı.
/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.