""

Akkan’dan okul ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 13:42

Akkan’dan okul ziyareti

Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, beraberindeki Şube Müdürleri Şerif Doğan ve Ahmet Erdem ile birlikte Çiçek Anaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulun çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Akkan’dan okul ziyareti
Son Güncelleme :

01 Kasım 2023 - 17:05

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, ziyaret sırasında öğrencilerle de samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve onlarla oyunlar oynadı. Çiçek Anaokulu’nun çalışanlarına yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Akkan, başarılarının devamını diledi.
Akkan, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitimin eğitim sürecinin ilk adımını oluşturduğuna vurgu yaparak, “Eğitimin ilk basamağı olan okul öncesi eğitim, eğitim sürecinin ilk düğmesidir. Bu düğmenin doğru iliklenmesi büyük önem taşır. Okul öncesi eğitim, çocuklara temel eğitim konularının yanı sıra paylaşmayı, dayanışmayı, sosyalleşmeyi ve birlikte yaşamayı öğretir. Okul öncesi eğitim alan çocuklar, daha hızlı ve başarılı bir gelişim gösterme eğilimindedirler” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.