""

Aktif Gayrimenkul’den açılışa davet « Yeniufuk Gazetesi

12 Mayıs 2024 - 20:38

Aktif Gayrimenkul’den açılışa davet

Yozgat’ta uzun zamandan bu yana ısıtma ve doğalgaz dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren Aktif Grup, hizmet alanını genişleterek Yozgat’ta yeni bir hizmete başlıyor. Yeni dönemde gayrimenkul sektöründe de hizmet verecek olan Aktif Grup, yarın 14:30’da Celal Atik Spor Salonu karşısı Dörtyol kavşağında gerçekleştireceği açılış töreniyle hizmete başlayacak.

Aktif Gayrimenkul’den açılışa davet
Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 16:50

Yozgat’ın sevilen esnaflarından ve uzun yıllardır ısıtma sektöründe faaliyet gösteren Aktif Doğalgaz’ın sahibi Muhammed Çelik, hizmet alanını genişleterek Yozgat’ta yeni bir hizmete başlıyor. Artık Aktif Gayrımenkul olarak da hizmet verecek olan şirket, 30 Nisan 2024 Salı günü (yarın) saat 14:30’da Medrese Mahallesindeki Eser Apt. No.7’de, Dörtyol kavşağında gerçekleştireceği açılış töreniyle Yozgat halkını ağırlayacak.
Yozgat halkı, Aktif Gayrımenkul’ün açılış törenine davet edilirken, etkinlikte iş dünyasından önemli isimlerin yanı sıra şehrin ileri gelenleri de yer alacak. Açılış töreni, yeni hizmetler ve işbirlikleri için umut verici bir başlangıç olacak.
Aktif Doğalgaz olarak 2004 yılından beri ısıtma sektöründe başarılı bir şekilde hizmet veren Muhammed Çelik, şimdi de gayrimenkul sektöründe faaliyet göstererek başarılarını sürdürmeyi hedefliyor. Şehrin tanınan isimlerinden olan Çelik, geçtiğimiz yirmi yıl boyunca edindiği ticari tecrübeyi, gayrimenkul sektöründe de değerlendirmeyi planlıyor.
Açılışa davet eden Muhammed Çelik, şunları belirtti: “Aktif Doğalgaz olarak ısıtma sektöründe uzun yıllardır hizmet veren şirketimiz, Yirmi yılda edindiği ticari tecrübeyi değerlendirmek ve faaliyet alanını genişletmek için AKTİF Gayrimenkul – EMLAK sektöründe de hizmet vermeye karar vermiştir. İçinde bulunduğumuz bu ofisimizi yeni hizmet hedeflerimize uygun hale getirmek için günümüzün teknolojik imkanlarını kullanarak yeniledik. Geçtiğimiz dönemde bazı müşterilerimize dostluk ilişkileri çerçevesinde evlerine kiracı bulma konusunda yardımcı olduk. Amatörce yaptığımız bu hizmetleri kurumsal bir yapı içinde ve ticari olarak yapmaya karar verdik. Bu güne kadar bizi tercih ederek destek veren kıymetli müşterilerimize minnettarız. Gayrimenkul işimizde de aynı destek ve dualarınızı bekliyoruz.”/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.