""

Akyol, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 07:33

Akyol, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Aydıncık İlçesinde 2016-2017 Eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlanması nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Baydiğin İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım töreninde, öğrencilerin karne heyecanına Kaymakam Yavuz Akyol’da ortak oldu.

Akyol, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Son Güncelleme :

21 Ocak 2017 - 7:00

Karne törenine Aydıncık Kaymakamı Yavuz Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, daire müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Öğrencilere karnelerini takdim eden Kaymakam Yavuz Akyol, karnesinde düşük notu olan öğrencilere moral ve motivasyon kazandırmak için bir süre sohbet ederek nasihatlerde bulundu. Öğrencilerin, yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Akyol, şunları kaydetti: “Belki karnenizde istediğiniz notları elde edemeyebilirsiniz ancak, bu on beş günlük süreç eksik olduğunuz konuları tamamlayabilmeniz için iyi bir fırsattır. Bunu başaracağınıza da şüphem yok. Bu bakımdan moralinizi daima yüksek tutmalısınız. Yarıyıl tatilinde hem gezeceğiz hem eğleneceğiz hem de notlarımızın düşük olduğu derslerimize çalışacağız. Zayıf olan derslerimizin ikinci dönem iyi bir not almak için gayret sarf edeceğiz. Bu nedenle tatilde bol bol kitap okuyacağız. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum. ’’ Karne dağıtım töreni çeşitli öğrencilere hediyelerin verilmesi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.