""

Albay Yeşilyurt, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine başarılar diledi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:41

Albay Yeşilyurt, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine başarılar diledi

Yozgat’ta yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilde görev yapan bürokratlarda farklı okullarda düzenlenen programlara katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Albay Yeşilyurt, Cumhuriyet Ortaokulu  öğrencilerine başarılar diledi
Son Güncelleme :

19 Eylül 2017 - 7:00

Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen programa katıldı.
Okul Müdürü Selim Yaman tarafından makamda ağırlanan Albay Yeşilyurt, burada İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Öner Tikilo ve Okul Müdürü Selim Yaman’la eğitim üzerine sohbet etti. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Albay Yeşilyurt’a öğrenciler çiçek takdim etti. Öğrencilerin yanına oturan Albay Yeşilyurt, öğrenlerle dersleri ve hedefleri üzerine sorular sordu.
Öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı için başarı dileklerinde bulunan Albay Yeşilyurt, öğrencilerin vatanına, milletine ve devletine faydalı birer birey olarak yetişmesinde aileleri kadar öğretmenlerede büyük görevler düştüğünü ifade etti. Albay Yeşilyurt, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Koyduğunuz hedefe ulaşmanız için önce inanmanız ve çok çalışmanız gerekir. Sizler ülkemizin teminatı yarınımızsınız. İnanıyorum ki her biriniz ileride vatanına ve devletine bağlı bireyler olarak her biriniz güzel yerlerde görev yapacaksınız.”
Okul Müdürü Selim Yaman’da programa katılan İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Öner Tikilo’ya teşekkür etti. Öte yandan, Yozgat il genelinde 542 okulda 78 Bin 486 öğrenci ders başı yaptı. 4 Bin 836 derslikte, 6 Bin 526 öğretmen görev yapacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.