""

Alışverişin yeni adresi Güçlü Gross « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:43

Alışverişin yeni adresi Güçlü Gross

Yozgat’ta gıda sektöründe faaliyetini sürdüren zengin ürün yelpazesi ile kaliteyi ucuza sunan

Alışverişin yeni adresi Güçlü Gross
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 7:00

Yozgat’taki alışverişin yeni adresi Güçlü Gross dualarla hizmete açıldı. Son yıllarda alışveriş sektöründe ciddi atılımlara ev sahipliği yapan Yozgat’ta uzun süredir sektörün içerisinde bulunan Yusuf Güçlü’nün sahipliğini yaptığı Güçlü Gross Market kapılarını Cumartesi günü yapılan görkemli törenle açtı.
‘Çok Al Az Öde’ sloganı ile yola çıkan, zengin ürün yelpazesi, 5 bin metrekarelik alanı ve sosyal donatıları ile müşterilerine rahat alışveriş imkanı sunan Güçlü Grosss henüz ilk günden Yozgat halkının değişmez adresi olacağının sinyallerini verdi.
Yozgat’ta alışveriş sektörüne yıllarını veren ve artık birikimlerini vatandaşın hizmetine sunmak için kolları sıvayan Yusuf Güçlü, daha önce Kent Park’ta açılışını yaptığı Güçlü Gross Mağazası’nın ardından ikinci mağazasını da Cumartesi günü yoğun katılımın olduğu törenin ardından açtı.
GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi arkasında bulunan ve Belediyenin şehrin yeni merkezlerinden biri yapmak için düğmeye bastığı Şeyh Osman Mahallesi’nde bulunan Irgatoğlu Apartmanı altındaki dev alanda bulunan Güçlü Gross Mağazası’nın açılışına Belediye Başkanı Kazım Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, işadamları, esnaflar ve vatandaşların katılımının yanı sıra halk oyunları ekibi de renk kattı.
Erdoğan Akdağ Cami İmamı Mesut Erkoç’un yaptığı duanın ardından kurban kesimi sonrası açılış kurdelesi kesilerek, mağaza gezildi.
ZENGİN ÜRÜN  YELPAZESİ UYGUN FİYATLAR DİKKAT ÇEKTİ
Belediye Başkanı Kazım Arslan mağazanın gezilmesi sırasında kentte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Böylesine dev bir alışveriş mağazasının bu bölgede açılmasının şehir merkezini başka alanlara kaydırma çalışmalarına büyük katkı sunacağına inandığını belirten Başkan Arslan, işyeri sahibi Yusuf Güçlü ve beraberindeki ekibe hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta mağaza zengin ürün yelpazesi, uygun fiyatlarıyla alışverişin yeni adresi olacağının sinyallerini verdi. Sağladığı istihdamın yanı sıra alışveriş yapmak isteyenlere park ve sosyal alanları ile de büyük rahatlık sunacak mağazanın açılışına katılanlara çeşitli ikramlar da yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.