""

Alpaslan Demir, baba olmanın sevincini yaşıyor « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 13:37

Alpaslan Demir, baba olmanın sevincini yaşıyor

Gazetemiz Yeniufuk Sayfa Editörü ve Haber Muhabiri Alpaslan Demir, hayatının en mutlu günlerinden birini baba olma sevinci ile yaşadı.

Alpaslan Demir, baba  olmanın sevincini yaşıyor
Son Güncelleme :

14 Nisan 2017 - 8:44

Gazetemiz Sayfa Editörü Alpaslan Demir’in eşi Yasemin Demir, önceki gün Yozgat Şehir Hastanesinde sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Demir, çifti güzeller güzeli kızlarına “Yaren Nisa” ismini verdiler.
Demir, ailesini bu mutlu gününde sevenleri de yalnız bırakmadı. Alpaslan ve Yasemin Demir’i hastanede ziyaret eden ve çiçek yollayan dostları yeni doğan bebeğe sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir ömür dilediler
Alpaslan Demir, ilk kez baba olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirterek, kendisine bu sevinci yaşatan eşi Yasemin Demir’e teşekkür etti.
Yeniufuk ailesi olarak bizlerde, Alpaslan ve Yasemin çiftini tebrik ediyor, Yaren Nisa bebeğe sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.