""

Alperen Ocakları İl Başkanlığı’ndan öğretmenlere karanfilli kutlama « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:57

Alperen Ocakları İl Başkanlığı’ndan öğretmenlere karanfilli kutlama

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanlığı Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı, karanfil takdim etti.

Alperen Ocakları İl Başkanlığı’ndan  öğretmenlere karanfilli kutlama
Son Güncelleme :

26 Kasım 2023 - 17:18

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Mücahit Kaplan, yaptığı açıklamada, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirterek, 1Öğretmenlerimize gelecek Türkiye’sinin inşası İçin çok iş düşmektedir.”dedi.
Kaplan, “ Okullarımız ahlak bilim ve irfan yuvalarına dönüşmelidir. Her bir Türk gencinin İnsani vicdani içtimai gelişimini tamamlaması İçin okullarımızda verilen eğitimin yanı sıra öğretmenlerimiz öğrenciler ile doğruya güzele iyi olana teşvik için sıkı iletişim halinde olmalıdır. Vatana millete Allah korkusu ve liyakatli bir şekilde hizmet edecek insan yetiştirmekten başka çaremiz yoktur. Her alanda uzman liyakatli insanlar yetiştirecek Gelecek Türkiye’sini birlikte ihya edeceğiz. Öğretmenlerimize ve milliyetçi maneviyatçı sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşmektedir. Bunu birlikte başaracağız. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.