""

Alperen Ocaklarından eğitim semineri « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:34

Alperen Ocaklarından eğitim semineri

Yozgat Alperen Ocakları, her hafta düzenli olarak sürdürdükleri toplantı ve eğitim seminerlerine devam ediyor.

Alperen Ocaklarından eğitim semineri
Son Güncelleme :

23 Şubat 2017 - 7:00

Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Çıtak, yaptığı açıklamada, her hafta düzenli olarak yapılan eğitim seminerlerinde ilmihal okumaları ve milli manevi değerlerin konu alındığı programlar düzenlediklerini söyledi.
Çıtak, şunları kaydetti: “İlahiyat öğrencilerinin hazırlık yaparak itina ile verdikleri ilmihal okumaları öğrenci kardeşlerimizin ilmihal bilgilerini tazelemesi açısından güzel bir katkı sağlıyor. Bu hafta “güzel ahlak üzere yaşamak” konulu seminer gerçekleştiren Alperen kardeşlerimiz, güzel ahlakın peygamberlerin en güzel vasıflarından olduğunu ve bu vasfın bütün Müslümanlar da olması gerektiğini ve hayat çizgilerini de bu şekilde dizayn etmeleri gerektiğini dile getirdiler. Bir Alperenin de ömrünün her anında güzel ahlak ve edep üzere yaşaması gerektiğini vurguladılar. Seminer sonrası Fırat Çakıroğlu’ nun vefaat yıldönümü sebebi ile de Yasin-i Şerif ve Kuran-ı Kerim okutuldu. Bu vesile ile başta Peygamber efendimiz (s.a.v.) olmak üzere tüm şehitlerimiz ve Fırat Çakıroğlu’na ruhuna hediye ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.