""

Altınkaynak, Hafızlık projesi planlama toplantısına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 13:46

Altınkaynak, Hafızlık projesi planlama toplantısına katıldı

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Sorgun ilçesinde düzenlenen Eğitimi Destekleme Platformu Nisan ayı toplantısı ve Hafızlık Projesi Planlama Toplantısı’na katıldı. Hafızlık Projesi İçin İş Birliği Protokolü imzalandı.

Altınkaynak, Hafızlık projesi planlama toplantısına katıldı
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 17:25

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından yeni eğitim öğretim yılında başlatılacak olan “Hafızlık Projesi” kapsamında önemli bir adım atıldı. İş birliği kapsamında, proje için ‘İş Birliği Protokolü’ imzalandı. Protokol gereği, Hafızlık sınıflarının Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu’nda olması kararlaştırıldı.
Teşekkürler İsmail Altınkaynak’tan Geldi
İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Proje kapsamında emek verenlere ve projeye katkı sağlayacak herkese teşekkür etti. Altınkaynak, İş birliği ve katılımın önemine vurgu yaparak, projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için tüm paydaşların desteğinin önemli olduğunu belirtti./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.