""

Altınkaynak, TÜBİTAK Fuarını Ziyaret Etti « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:28

Altınkaynak, TÜBİTAK Fuarını Ziyaret Etti

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Yozgat Atatürk Anadolu Lisesi’nin düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışına katıldı.

Altınkaynak, TÜBİTAK Fuarını Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 17:27

Açılıştan sonra öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyen Altınkaynak, öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları inceleyen Altınkaynak, “Her birinizin azmi ve çalışkanlığı, ülkemizin bilim ve teknoloji alanında gelecekteki başarılarının teminatıdır. Sizler, büyük bir potansiyele sahipsiniz ve bugün burada sergilediğiniz projeler bunun en güzel kanıtıdır. Çalışmalarınıza aynı heyecan ve özveriyle devam etmenizi, karşılaştığınız zorlukları birer fırsat olarak görmenizi tavsiye ediyorum. Unutmayın ki, bilim insanları olarak ülkemizin geleceğine yön verecek olan sizlersiniz. Bu fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Hepinizi tebrik ederim. “ ifadelerine yer verdi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.