""

Altınok’tan, 23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramı mesajı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:27

Altınok’tan, 23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramı mesajı

AK Parti Yozgat il kadın kolları başkanı İhsaniye Altınok 23 Nisan egemenlik ve çocuk bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Altınok’tan, 23 Nisan egemenlik  ve çocuk bayramı mesajı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 7:00

AK Parti Yozgat il kadın kolları başkanı İhsaniye Altınok, yayınlandığı mesajda şunları söyledi “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan 1920 tarihi, Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Milletin olduğunun ilan edildiği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk adımının atıldığı bir tarihtir.
Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 97. Yıldönümü olan 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı tarih, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir.
Ulu Önder Atatürk’ün böylesi tarihi ve önemli bir anlamı olan TBMM’nin kuruluş gününü “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara hediye etmesi, O’nun ileriyi görme ve ona göre karar verme özelliğinden kaynaklanmaktadır. Atatürk ‘Türk Milleti’nin istikbali, bugünkü çocuklarının isabetli görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır’ diyerek çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermiştir.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmeleri ortak temennimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İlk Meclisimizin kahraman üyelerini ve Milli Mücadelede emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.