""

Altınpınar, Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmalıyız « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:02

Altınpınar, Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmalıyız

Engelliler Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulunan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi.

Altınpınar, Engelli vatandaşların  hayatlarını kolaylaştırmalıyız
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2017 - 7:00

Yürüyüşe Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu, engelliler ve aileleri katıldı.
Sorgun Kaymakamlığı önünde engelli ve ailelerinin yürüyüşü ile başlayan etkinlikte engellilerin yaşam mücadelesini anlatan pankartlar dikkat çekti.
Sorgun Engelliler Umut Derneği önünde son bulan yürüyüş sonrasında bir açıklama yapan Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, herkes bir gün kendisinin de bir engelli olabileceği bilenci ile engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çaba sarf etmesi gerektiğini belirtti.Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir ise, “Biz engelli olmayı sorun etmiyoruz. Asıl bizi görmeyenleri engelli olarak görüyoruz. Çünkü biz engelli olsakta kendi işlerimizi takip edebiliriz. Engelliler Umut Derneği olarak bütün engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.