""

Altuntaş: Gelecek nesillere güzel bir Yozgat bırakmak için adayım « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:29

Altuntaş: Gelecek nesillere güzel bir Yozgat bırakmak için adayım

AK Parti eski gençlik kolları başkanlarından Jeoloji Mühendisi Çelebi Altuntaş, AK Parti’den Yozgat belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu. Projelerinden bahseden Altuntaş, ‘Gelecek nesillere güzel bir Yozgat bırakmak için adayım’ dedi.

Altuntaş: Gelecek nesillere güzel bir  Yozgat bırakmak için adayım
Son Güncelleme :

12 Kasım 2018 - 7:00

AK Parti eski gençlik kolları başkanlarından Jeoloji Mühendisi Çelebi Altuntaş, AK Parti’den Yozgat belediye başkan aday adaylığı müracaatında bulundu. Projelerinden bahseden Altuntaş, ‘Gelecek nesillere güzel bir Yozgat bırakmak için adayım’ dedi.

Belediye Başkan aday adayı Çelebi Altuntaş, adaylık dilekçesini AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse’ye teslim etti.
Kalabalık bir vatandaş katılımın olduğu basın toplantısı ile aday adaylığı gerekçelerini paylaşan Altuntaş, projelerinden de bahsetti. Altuntaş’ı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek de yalnız bırakmadı.
1982 yılında Yozgat’ta doğduğunu ve Sarraflar Caddesinde 40 yılı aşkındır esnaflık yapan Bekir Ustanın oğlu olduğunu ifade eden Altuntaş, şöyle konuştu;
“Çocukluk ve gençlik yıllarım sarraflar caddesinde esnaflığı öğrenerek geçti. ‘Devletimin imkanlarıyla üniversitede mühendislik okuyup iş sahibi olduktan sonra mesleğimin en genç üyesi olmama rağmen oda başkanlığına seçildim. Partimizin kuruluşundan itibaren , davamıza siyasetin en alt kademesinde gençlik kollarında heyecanla şevkle aşkla görev yapmaya başladım. Yüreği Vatan Sevgisiyle çarpan en sevdiklerini gözlerini dahi kırpmadan vatan uğruna feda eden Şehitler Diyarı Yozgat’ımız için bugün burada ben kendi partimde, kendi evimde sizlerin de izniyle Yozgat Belediye Başkanı Olmaya talibim.
Yozgat’ta doğmuş Yozgat’ta büyümüş ilk orta lise üniversite tüm eğitimini Yozgat’ta tamamlamış hayatını Yozgat’ta kazanmış bir kardeşiniz olarak memleketimin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum.”
Mühendislik mesleğinin verdiği hassasiyetler ölçüsünde şehrin tüm sorunlarına kısa zamanda ve net çözümler getirmek için aday olduğunu ifade eden Altuntaş; “Projeden Yatırımdan ve finansmandan anladığım için adayım. Projelere kaynak üretmek işim olduğu için adayım. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönül rahatlığıyla yaşayacağı bir şehir için adayım. Sosyal belediyecilikte çığır açmak için adayım. Şehrimizin kalbini oluşturan esnaflarımızın işverenlerimizin sorunlarını çok hızlı bir şekilde çözmek için adayım. Bize emanet edilen üniversiteli gençlerimizin bu şehirden ayrıldıklarında özleyecekleri bir Yozgat için adayım. Yozgat halkı ve sivil toplum kuruluşları ile katılımcı bir belediye için adayım Genç çalışkan olgun ve teknik bilgi birikimine sahip olduğum için , kaliteli ve nitelikli bir ekip oluşturmak için adayım.
Günlerce suları akmayan sokaklarında çöp dağları oluşan İstanbul’u Avrupa’nın bile kıskandığı bir şehir haline getiren belediyeciliğin Ustalarından dünya lideri Devlet Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir Yozgat için adayım. Bu davaya gönül vermiş Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı “Geçmişine bağlı çağdaş şehircilik anlayışıyla yönetilecek Yozgat’ımız için adayım. Yozgat bir sevdadır. Yozgat bir aşktır. Yozgat için hayallerim var. Bu hayalleri gerçekleştirmek için adayım. Bizler bu memlekette doğduk bu memlekette yaşıyoruz Kısmet olursa bu memlekette öleceğiz. 0 yüzden Gelecek nesillerimiz için hep birlikte daha güzel bir Yozgat bırakmak için adayım” dedi.
“Zaman durma zamanı değil yürüme zamanı değil koşma zamanıdır. Bu enerjiye sahip olduğum için adayım” diyen Altuntaş, şunları kaydetti;
“Tüm Yozgat halkına, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle, işçisiyle işvereniyle çalışanıyla emeklisiyle hemşehrilerime hizmet etmek için adayım. Hizmet bir yarış işidir, mevki ve makamlar gelip geçicidir. Mevki ve makam için değil ülkeme milletime hizmet için adayım. Öncelikle AK Parti’ye gönül vermiş dava arkadaşlarımın aday adayıyım. Görev verilir ise tüm Yozgatlı hemşehrilerimin adayıyım.
Sultanlar Sultanı Fatih Sultan Mehmet han
‘Şehirlerin ancak ve ancak Halkın kalbini abad etmek suretiyle mamur olacağını bildirmiştir.
Buda bizim en önemli düsturumuz olacaktır. Yapılacak tüm hizmetler ve yatırımlar halkımızın onayı alınarak yapılacaktır. Belediyenin kapısı insanların evinin kapısı gibi olacaktır. Biz parti içinde büyük bir aileyiz. Partimizden bir çok Aday Adayı arkadaşlarımız olacak ama sonuçta bir kişi Aday olacak.
Şu bir gerçektir ki tüm aday adayı arkadaşlarımızın amacı Ak Partimizin AK hizmetleriyle Yozgat’ımızı tanıştırmaktır. Tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Görev kime verilirse verilsin adayımızın arkasında durmaya tüm ekibimle söz veriyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda Ülkemize Milletimize ve İlimize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder İnşallah. Yozgat’ımızı Ak Hizmetlerle tanıştıran kıymetli başkanlarımız Yusuf Başer ve Kazım Aslan’a teşekkür ederim.​
Gece gündüz emeğini esirgemeden çalışan Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekillerimiz Yusuf Başer, Osman Coşkun, Ertuğrul Soysal, Abdulkadir Akgül ve Mehmet Çiçek’e de teşekkür ederim”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.