""

AMATÖR KALDIĞI YERDEN « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:18

AMATÖR KALDIĞI YERDEN

Yozgat Birinci Amatör Küme’de ikinci yarı heyecanı bugün oynanacak olan maçlarla başlayacak.

AMATÖR KALDIĞI YERDEN
Son Güncelleme :

12 Kasım 2016 - 7:00

Play-off sistemi ve kötü hava şartları göz önüne alınarak ara verilmeyen ligin 8’inci haftasında yapılacak maçlarda ortaya çıkacak sonuçlar, takımların ligdeki konumlarını belirlemede önemli rol oynayacak.
Sorgun Belediyespor’un liderliği ile kapanan A Grubu’nda ikinci yarının ilk haftasında liderin en yakın takipçisi Yerköyspor Sarıkaya Belediyespor’la deplasmanda, İl Özel İdaresispor ise sahasında Çekerek Beldiyespor’la karşı karşıya gelecek.
Sorgun Belediyespor’un sahasında Çayıralan Esnafspor’u ağırlayacağı haftada Boğazlıyan Şekerspor son iki haftada aldığı galibiyetlerle rahat bir nefes alan Çamlıkspor’u konuk edecek.
B Grubu’nda ise lider Yemenoğlu Yozgatspor Şefaatli Belediyespor, SHÇEKSpor Akdağmadeni Belediyespor, Bozokspor Yerköy Köseli Bağlarbaşı Sorgun Gençlikspor ise Sarıkaya ilçe stadında Boğazlıyan Sağlıkspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19