""

Amatör Spor Haftası 09-15 Ekim’de kutlanacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:18

Amatör Spor Haftası 09-15 Ekim’de kutlanacak

Bu yıl 09-15 Ekim tarihlerinde Ülke genelinde kutlanılacak olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Yozgat’ta da etkinlikler düzenlenecek.

Amatör Spor Haftası  09-15 Ekim’de kutlanacak
Son Güncelleme :

06 Ekim 2017 - 7:00

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası bu yıl 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanacak.
Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 9-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Amatör Spor Haftası Kutlama etkinlikleri kapsamında Yüzme, Atletizm, Basketbol, Badminton, Cimnastik, Hentbol, Okçuluk Judo, Tekvando ve Voleybol branşlarında turnuvalar düzenlenecek.
Ayrıca etkinlikler kapsamında dereceye giren sporcular “Yetenek Taraması” projesi kapsamında ilgili branşlarda yıl boyu eğitim almaya devam edecekler.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, “Amatör spor haftası etkinliklerine halkımızı ve tüm sporcularımızı davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.