""

Amatörde Sorgun fırtınası sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:41

Amatörde Sorgun fırtınası sürüyor

Yozgat Birinci Amatör Küme’de, şampiyonluğun en büyük adaylarından Sorgun Belediyespor, her hafta karşılaştığı rakibini gole boğuyor.

Amatörde Sorgun  fırtınası sürüyor
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 7:00

Ligin geride kalan 5 haftasında rakip filelere 40 gol gönderen Sorgun Belediyespor, kalesinde gördüğü tek gol ile ligin en az gol yiyen takımı unvanını da korurken, lig sonuna kadar gol rekoru kıracağına kesin gözüyle bakılıyor.
Sorgun Belediyespor Ligin 5. Haftasında Yozgat deplasmanında karşılaştığı SHÇEK Sporu da 6 gol ile geçerken, attığının iki mislini de kaçırdı.
Güzel bir havada Bozok Stadı Dış Sahada oynanan maça hızlı başlayan taraf Sorgun Belediyespor oldu.
Maçın henüz 4. Dakikasında gelişen Sorgun atağında Serdar Güleşçe soldan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Top Bayram’ın önüne düştü, bu oyuncunun vuruşu auta gitti.
10. Dakikada Sorgun Belediyespor takım kaptanı Tayyar soldan aldığı topla ceza sahasına girerken yerden ortasını yaptı. Yaşanan karambolda top Bayram’ın önünde kaldı, Bayram düzeltip vurdu 0-1
13. Dakikada gelişen Sorgun Belediyespor atağında SHÇEK defans oyuncuları topla ceza sahasına giren Samet Alpkirişçi’yi düşürdü. Net penaltı pozisyonunda tereddüt yaşayan maçın orta hakemi bir an yardımcısına baktı. Ondan da herhangi bir işaret görmeyince devam kararı verdi.
15. Dakikada kaptan Tayyar aldığı topla iki defans oyuncusunu geçip, pasını ceza sahası içerisindeki Serdar Döndü’ye verdi, Serdar’ın sert şutunda top yandan auta gitti.
16. Dakikada ceza sahası içerisinde kendisine atılan topu göğsü ile yumuşatan Bayram, düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek durumu 0-2 ye getirdi.
22. Dakikada Bayram sağ kanattan topu sürdü, ceza sahası içerisindeki Serdar Döndü’ye topu aktardı, Serdar topun üzerinden atlayarak Kaptan Tayyar’ı topla buluşturdu, Tayyar da plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi 0-3
32. Dakikada kazanılan korner atışında Tayyar topu Serdar’ın önüne yuvarladı, Tayyar Yunus Batan’ı gördü, Yunus çok müsait bir pozisyonda topu dışarı attı.
33. Dakikada Serdar Güleşçe topla sol kanattan ceza sahasına girer girmez ortasını yaptı, top Bayram’a geldi. Bu oyuncunun kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti.
39. Dakikada kazanılan korner atışında SHÇEK defansı topu uzaklaştırmak istedi, havalanan topa kaleci çıktı, ancak meşin yuvarlak kalecinin elinden sekerek filelere gitti, maçın orta hakemi bu golü faul gerekçesiyle geçerli saymadı.
40. Dakikada Sorgun Belediyespor bir serbest vuruş kazandı. Ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Serdar Güleşçe kullanarak ceza sahası içerisindeki Bayram’ı gördü, Bayram plase bir vuruşla topu filelere göndererek kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golünü kaydetti. 0-4
Bu golün hemen ardından orta hakem kalan süreleri oynatmadı ve maçın ilk yarısını bitirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan ekip yine Sorgun Belediyespor oldu. Maçın 52. Dakikasında Serdar Döndü, 6 pas çizgisine yakın bir yerde topla buluştu, topa iyi vuramayınca takımını bir golden etti.
Maçın 55’inci dakikasında Bayram ceza sahası ön çizgisindeki Samet’i topla buluşturdu, bu oyuncu müsait durumda şutunu attı, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
57. Dakikada Bayram aldığı topla ceza sahasına girdi, kaleyi görür görmez şutunu attı, top yan direği yalayarak dışarı gitti.
61. Dakikada Sorgun Belediyespor orta sahasından SHÇEK defansı arasına atılan topu Muhammet yakaladı, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu yerden köşeye gönderdi, SHÇEK kalecisi bu topu son anda ayağıyla kornere çeldi.
Maçın 64. Dakikasında Sorgun Belediyespor bir korner daha kazandı. Kullanılan korner atışını SHÇEK defansı uzaklaştırmak isterken, top ceza sahası çizgisi üzerindeki Muhammet’e geldi, o da çok sert bir vuruşla topu bir kez daha SHÇEK filelerine gönderdi 0-5
70. Dakikada Bayram Tayyar’a pasını verdi, o kendisine gelen bu pası ceza sahası içerisindeki Samet’e aktardı. Samet müsait durumda topu yandan dışarı attı.
79. Dakikada Muhammet aldığı topla ceza sahasına girdi, defansı geçip, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı, kaleciyi de çalımlayıp topu kaleye göndermek istedi, ancak kaleci son bir hamle ile topun sahibi oldu.
80. Dakikada SHÇEK ceza sahası içerisinde yaşanan karabolda defan topu iyi uzaklaştıramadı, top bir anda Fırat’ın önüne düştü, bu futbolcu da düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve tamının 6. Golünü kaydetti. 0-6
83. Dakikada Samet tek başına ceza sahasına girdi, yine kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak bu fırsattan da yararlanamadı.
85. Dakikada bu kez Muhammet tek başına ceza sahasına girdi, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu filelere gönderemedi.
Bu pozisyonun ardından maçın orta hakemi oyunun bitmesine 5 dakika kala maçı bitirdi. Bu galibiyetle Sorgun Belediyespor 5 maçta 15 puan ve attığı 40 gole karşı, yediği tek gol ile liderliğini devam ettirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.