""

Anadolu Ajansı Ertuğrul’a emanet « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:29

Anadolu Ajansı Ertuğrul’a emanet

Yozgat’ta yaklaşık 20 yıldır İhlas Haber Ajansı (İHA) Temsilciği görevini başarıyla sürdüren Ömer Ertuğrul, Anadolu Ajansı Yozgat Büro Sorumlusu olarak yeni görevine başladı.

Anadolu Ajansı  Ertuğrul’a emanet
Son Güncelleme :

16 Kasım 2016 - 7:00

İHA’da çalıştığı süre içerisinde yaptığı haberlerle gündem oluşturan ve kamuoyunu bilgilendiren Ertuğrul, yeni görev yeri olan Anadolu Ajansında da aynı çizgide doğru, tarafsız ve objektif yayın anlayışıyla Yozgat’ı yerel ve ulusal anlamda tanıtımına katkı sağlayacak.
Basın ilkelerinin yanı sıra, kişiliği, karakteri ile de gazetecilikte örnek teşkil eden isimlerin başında gelen Ertuğrul’a hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.
Gezetemiz Sahibi Bekir Çaylak ve Ferhat Özer ve Alparslan Demir, Ömer Ertuğrul’u Anadolu Ajansı’ndaki bürosunda ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bekir Çaylak, ziyarette Anadolu Ajansı’nın isabetli bir karar vererek Yozgat’ın deneyimli ve tecrübeli gazetecisi Ömer Ertuğrul’u bünyelerine katmasının ajansın haber kalitesini daha da artıracağını vurguladı. Anadolu Ajansı Yozgat Büro Sorumlusu Ertuğrul’da ziyaretlerinden dolayı Çaylak ve ekibine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.