""

Anadolu mektebi okuma etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 16:46

Anadolu mektebi okuma etkinliği

Tarihi Yozgat Lisesi’nin 9. sınıf öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın da katılımıyla Hayri İnal Konağı’nda özel bir etkinlik düzenledi. Bu etkinlik, “Anadolu Mektebi Kitap Okumaları” başlığı altında gerçekleştirildi.

Anadolu mektebi okuma etkinliği
Son Güncelleme :

01 Kasım 2023 - 17:05

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın da iştirak ettiği etkinlikte, öğrenciler kitap okuma etkinliği gerçekleştirerek, kitapların önemini ve okumanın akademik başarının yanı sıra sosyal hayata katkısını vurguladılar. Etkinlik, gençlerin okuma alışkanlığını teşvik etmek ve kültürel birikimlerini artırmak amacıyla düzenlendi.
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrencilerin yürüttüğü bu projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kitap okumanın, bireylerin akademik başarılarına katkı sağladığının yanı sıra, sosyal hayatta da önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, projeye emek veren, katkıda bulunan ve katılan herkese teşekkür etti.
Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması, öğrencilerin düşünce dünyalarını zenginleştirme ve gelecekteki başarılarını destekleme amacını taşıyan bu tür etkinlikler, eğitim kurumlarının önemli bir parçası olarak kabul ediliyor. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.