""

Anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:08

Anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı yapıldı

Yozgat Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanlığı tarafından Anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Anayasa değişikliği bilgilendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

03 Nisan 2017 - 7:00

Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Yaşar Yıldırım, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, İl Başkanı Ethem Sedef, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Yozgat MHP İl Başkanı Ethem Sedef, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandum oylamasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yolundan yürüyerek ‘evet’ diyeceklerini dile getirdi. Halk oylamasında vatandaşın kafasının karıştırıldığını dile getiren Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise,”MHP her zaman ve her daim kendi inandığı görüşler doğrultusunda hareket eden bir siyasi partidir. Biz hak bildiğimiz ve doğru bildiğimiz her kararı aldığımızda birileri bize CHP’nin vagonuna takıldınız. Bir başka doğru karar aldığımızda AK Parti’nin ‘baston değneği oldunuz’ dediler. Biz ülkücüyüz, davamız hak davasıdır. Biz ne CHP’ye vagon oluruz ne de AK Parti’ye baston oluruz” şeklinde konuştu.
15 Temmuz darbe girişimine de değinen Yılmaz,”2010 referandumun sonucu 15 Temmuz işgal hareketini doğurmuştur. Buna sadece FETÖ darbe girişimi olarak bakmamak lazım. 15 Temmuz Türkiye’yi işgal hareketidir. 15 Temmuz’un arkasında Fransa, Amerika, İngiltere vardır İsrail vardır. 15 Temmuz başarılı olsaydı Türkiye’ye yerleştirdikleri maşaların marifetiyle Türkiye işgal edilmiş olacaktı. Bu işgal hareketine karşı ilk duruşu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sergilemiş ilk demeci vererek milleti işgal hareketine, direnişe davet etmiş ve bu işgal hareketini milletimiz önlemiştir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.