""

Aranan 4 şahıs Ankara’da yakalandı « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 02:43

Aranan 4 şahıs Ankara’da yakalandı

JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen araştırma ve takip sonucunda, aranan dört şahıs Ankara’da yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Aranan 4 şahıs Ankara’da yakalandı
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 18:30

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya daha imza attı.
Operasyon kapsamında;
Ankara-Keçiören’de saklandığı tespit edilen ve “Dolandırıcılık” suçundan 14 yıl 9 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (A.Y.),
Ankara-Sincan’da bulunan ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ile “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçlarından 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (K.Ö.),
Ankara-Sincan’da saklandığı belirlenen ve “Dokunulmazlığı İhlal Etme”, “Basit Yaralama”, “Tehdit”, “Hırsızlık” ve “Silahla Tehdit” suçlarından 7 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (İ.C.),
Ankara-Sincan’da gizlendiği tespit edilen ve “Kasten Öldürme” suçundan 3 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (Y.S.)
olmak üzere toplamda dört aranan şahıs yakalandı.
Yakalanan şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyetlerin önlenmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.
/Haber MERKEZİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.