""

Arslan: Çalışmalarımızı halkımız takdirle karşılıyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:25

Arslan: Çalışmalarımızı halkımız takdirle karşılıyor

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, başkanlık görevine geldikleri günden bu yana yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek halkın, belediye çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

Arslan: Çalışmalarımızı  halkımız takdirle karşılıyor
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 17:44

Belediye Başkanı Kazım Arslan, beraberinde Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu ile birlikte Gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Başkan Arslan, Yozgat’ın geçmişe dönük 40 yıllık imar sorunlarını 40 günde çözmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, “Başkanlık görevini devraldığımız günden itibaren ekibimizle ciddi çalışmalar içerisinde önemli projeleri gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız, haklı olarak geçmişten gelen sıkıntıların bir çırpıda çözümlenmesini istiyor. 40 yıllık bu sorunların 40 günde çözüme kavuşması elbette imkansızdır. Fakat biz göreve gelemden şehrimizin sorunlarını bildiğimiz için öncelik sıralarına göre bu sorunları çözüme kavuşturuyoruz.” dedi.
AMACIMIZ YOZGAT’I YAŞANILIR ÖRNEK BİR ŞEHİR HALİNE GETİRMEKTİR
Amaçlarının Yozgat’ı yaşanılır örnek bir şehir haline getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, “Şehrimizi örnek bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bu bakımdan 2 yıllık bir sürede şehrimizin vitrini konumundaki Lise Caddemizde yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık.
Kentimizde metruk gece konduların yıkımını gerçekleştirerek burada yaşanabilecek kazaların ve tinercilerin mekanı haline gelmesini engelledik. Mahallelerimizde yıkılan bu metruk binalarla bu gibi bölgelerimiz adeta nefes aldı. Şehrimizin en büyük sorunlarının başında gelen otopark sorununa neşter vurarak belediye oto parkı olarak kullanılan alanda çalışmalara başlanıldı.
Pazarcı esnafımızın yazın sıcağından kışın ise kar ve soğuğundan koruyacak olan yeni Pazar yerimizinde açılışına sayılı günler kaldı. Ayrıca mahallelerimizde yeni oluşturduğumuz parklarla vatandaşlarımız aileleri ve çocukları ile sosyal anlamda hoşça vakit geçirebilecekleri mekanlara kavuştu.”diye konuştu.
YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA YOZGAT’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Yapılan ve yapılacak projelerin tamamlanması ile Yozgat’ın çehresinin değişeceğini kaydeden Başkan Arslan şunları kaydetti: “Görevde bulunduğumuz bu kısa süre içerisinde önemli projeleri hayata geçirdik. Önemli projelerimiz de devam ediyor. Bunların tamamlanması ile Yozgat’ımızın çehresi değişecek. Halkımızın beklentilerini en iyi şekilde biliyorum.
Devam eden projelerimiz büyük olduğu için bir anda tamamlamak kolay olmuyor, bu anlamda zamana ihtiyacımız var. İnşallah en kısa sürede bu çalışmalarımızı tamamlayarak Yozgat’ımızın hizmetine sunmak istiyoruz.
Halkımız bu konuda bizlere büyük destek veriyor. Bu desteği de esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir arada bulunduğumuz ortamlarda duymak bizleri memnun ediyor.”dedi.
Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Başkan Arslan ve Yardımcısı Karslıoğlu’na teşekkür ederek, belediyenin çalışmaları ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Çaylak, “Yıkılan metruk binalar hem tehlike bakımından hem de tinercilerin mekanları haline gelmesi bakımından oldukça önem arz ediyordu.
Buraların yıkılması şehrimize ayrı bir nefes aldırdı. Bunun yanı sıra kış dönemine girmek üzereyiz. Bu yüzden bazı mahallelerimizde devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanması gerekir. Bu vesile ile başkan bey ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.