""

ARSLAN: GÜÇLÜ BİR EKİBİZ « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:36

ARSLAN: GÜÇLÜ BİR EKİBİZ

Yozgatspor 1959 Kulüp Başkanı Kazım Arslan haftasonu oynanan Yozgatspor Ünye 1957 Spor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

ARSLAN: GÜÇLÜ BİR EKİBİZ
Son Güncelleme :

31 Ekim 2018 - 7:00

Yozgatspor 1959 Kulüp Başkanı Kazım Arslan haftasonu oynanan Yozgatspor Ünye 1957 Spor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.
Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Kazım Arslan Geçen sene de güçlü bir ekiptik bu sene de güçlü bir ekip olduğunu söyledi.
Başkan Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “29 maçta tek bir mağlubiyeti olan bir takımız.Geçen seneden bu zamana devam eden bir istikrarımız var. Geçen sene bir şanssızlıkla şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene şampiyon olacağımıza benim inancım tam. İlk 5 hafta da şampiyonluk yolunda rakibimiz olacak takımlarla oynadık. Kayıpsız olarak yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonrası için ise sezon sonuna kadar puan kaybetmeyeceğimiz kanaatindeyim. Bu sene şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Ünye 1957 Spor maçında takımımız geriye düştüğünde de kötü bir futbol oynamıyordu. Maçın ilk dakikasından sonuna kadar maçı hiç bırakmadı takımımız. Futbol bu, iki gol yedik. Takım maçı kazanmaya azmetti ve kazanan taraf biz olduk. Takımımızın Ünyespor karşısında aldığı galibiyet kesinlikle tesadüf değil. Hak edilmiş bir galibiyeti aldık. Bugüne gelmemizde tabi şehirde ki uyumunda büyük bir payı var. Yönetimiyle, taraftarıyla, vatandaşla, futbolcularıyla, teknik heyeti ile çok güzel bir uyum yakalandı. Geçen senekilerden daha farklı bir uyum yakalandı. Bu uyumda Yozgatspor’a başarıyı getirecek.Yozgatspor iyi yönetilen bir takım. Takımda huzuru bozmak isteyenlere karşı taviz vermeden akıllı bir yönetimle bugünlere geldik. Bu günlere gelmemizde katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.