""

Arslan, muhtarlarla bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:34

Arslan, muhtarlarla bir araya geldi

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sorgun Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Kılıç ve muhtarlar ile yemekte biraraya geldi.

Arslan, muhtarlarla bir araya geldi
Son Güncelleme :

22 Ekim 2018 - 7:00

Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sorgun Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Kılıç ve muhtarlar ile yemekte biraraya geldi.
Başkan Arslan muhtarlar dernek başkanı ve muhtarlarımıza, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakarlık isteyen zor bir iş olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.
Muhtarların seçimle işbaşına gelen halkın temsilcileri olduğunu aktaran Başkan Arslan,“Toplumun sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlık müessesesi, çok yönlü bir kurumdur. Muhtarlarımızın, kendi sorumluluklarının yanı sıra sosyal açıdan da sahip oldukları önemli görevleri vardır. Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eder ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcisidir. Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak sürekli muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak ilçemizin ve mahallelerimizin tüm problemlerine çözüm noktasında mümkün olduğunca elimizden geleni yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, milleti devlete, devleti millete karşı temsil gibi önemli bir vazife üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.