""

Arslan’a esnaftan teşekkür ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:00

Arslan’a esnaftan teşekkür ziyareti

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a 3 gün süren Edirne Kültür Gezisine katılan esnaflar teşekkür ziyaretinde bulundu.

Arslan’a esnaftan teşekkür ziyareti
Son Güncelleme :

31 Ocak 2017 - 7:00

Gezinin kendileri için oldukça faydalı geçtiğini ifade eden esnaflar, Edirne’de yıllardır uygulanan projelerin Yozgat’ta da uygulanmasını istediklerini belirttiler.
Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşkun, Belediye Başkanı Kazım Arslan’a böyle bir gezi düzenledikleri için teşekkür etti. Coşkun, “Edirne’nin tarihi kültürel mekanlarını ziyaret ederek atalarımıza, şehitlerimize dualar ettik. Biz esnaflar için güzel ve oldukça verimli bir gezi oldu. Tarihi kapalı çarşıları ve araç trafiğine kapatılmış caddeleri ile Edirne ekonomik ve sosyal anlamda oldukça ilerilerde diyebiliriz. Tabi ki bu anlamda ilimizle kıyaslamıyoruz fakat esnaf arkadaşlarımızın ortak kararları doğrultusunda Başkanımıza iletiyoruz. Yozgat’ımızda Tol Çarşının kapatılması ve Lise ve Sarraflar caddemizin de trafiğe kapatılması mevcut esnaflarımızın iş potansiyelini daha da artıracağı kanısındayız. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Sayın Kazım Arslan’a teşekkür ediyoruz.”dedi.
Belediye Başkanı Kazım Arslan’da esnaflara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Edirne gezisinden memnun olarak dönmelerinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.
Başkan Arslan, esnafların Edirne izlenimlerini, istek ve düşüncelerini ayrıca değerlendireceğini ifade ederek kendisinin göreve gelmeden böyle güzel projeleri hayata geçirme düşüncende olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.