""

Arzu Özkan’dan hastalara moral ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 23:32

Arzu Özkan’dan hastalara moral ziyareti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören Yozgat’ın önde gelen hayırsever iş insanlarından Bilal Şahin ve diğer hastaları ziyaret etti. Ziyarette, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

Arzu Özkan’dan hastalara moral ziyareti
Son Güncelleme :

19 Nisan 2024 - 18:00

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, hastaları ziyaret ederek moral verdi. Özellikle Yozgat’ın tanınmış hayırsever iş insanlarından Bilal Şahin’in yanı sıra, diğer hastaların da moral bulmasına katkı sağladı.
Ziyaret sırasında Arzu Özkan, hastalarla yakından ilgilendi ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Hastalarla sohbet ederek moral veren Özkan, geçmiş olsun temennisinde bulunup acil şifalar diledi.
Hastane yönetimi ve sağlık personeli de Arzu Özkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve hastaların moral bulmasına katkı sağladığını ifade etti.
Hayırsever İş İnsanı Bilal Şahin’de Arzu Özkan’a teşekkür ederek, insanların özellikle bu gibi durumlarda morale ihtiyacı olduğunu vurguladı. /Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.