""

Asfalt çalışmaları sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:23

Asfalt çalışmaları sürüyor

Sorgun Belediyesi, eskiyen ve bozulan yollardaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt çalışmaları sürüyor
Son Güncelleme :

20 Kasım 2018 - 7:00

Sorgun Belediyesi, eskiyen ve bozulan yollardaki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.
İçinde bulunulan kış mevsimi dolayısıyla belediye sınırları içerisinde bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Sorgun Belediyesi, sıcak asfalt çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor.
Göreve geldiğinde Sorgun’un önemli sorunlarından birisinin asfalt konusunda yaşandığını belirten Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, “sürekli kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. İçinde bulunduğumuz kış mevsimi sebebiyle yağışlar başlamadan vatandaşlarımıza kış mevsimini daha rahat geçirmeleri ve araçları konusunda sıkıntı yaşamamaları için tüm yollarımızı güzelleştirmeye, değiştirmeye devam ediyoruz. Alt yapısı biten bütün yollarımızda asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorgun’umuza yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz. Sorgun’u cazibe merkezi haline getirecek projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.