""

Asırlık Çınar 112 yaşında vefat etti « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:32

Asırlık Çınar 112 yaşında vefat etti

Aydıncık ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki asırlık çınar Adile Türksoy vefat etti.

Asırlık Çınar 112 yaşında vefat etti
Son Güncelleme :

01 Ağustos 2022 - 15:18

Aydıncık ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki asırlık çınar Adile Türksoy vefat etti.
Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, 10 Temmuz tarihinde Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Ak Parti Yozgat milletvekili Yusuf Başer, Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yurtlu, İlim yayma Cemiyeti Başkanı Nurullah Nurdoğan ile birlikte ziyaret ettikleri Adile Türksoy’un vefat ettiğini duyurdu.
Başer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Geçenlerde ziyaretine gittiğimiz Aydıncık İlçesi sakinlerimizden, asırlık çınarımız Adile Türksoy teyzemizin vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.”dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de Adile Türksoy ziyaretinde şu ifadelere yer verdi: “Asırlık Adile Teyze. O koca bir çınar… O Osmanlı’yı görmüş, Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık etmiş yaşayan bir tarih… O Asırlık Adile teyze… Aydıncık ilçemizde yaşayan ve 112 yaşında olan Adile teyzemizi ziyaret ettik. Ellerini öptük. Hatırını sorduk. Bayramını kutladık. Rabbim, Adile Türksoy teyzemizin ömrüne bereket versin” Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.