""

ASKF’de yeni yönetim dağılımı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 04:22

ASKF’de yeni yönetim dağılımı yapıldı

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda, 30 Haziran 2017 tarihinde yapılan 10.olağan genel kurul toplantısı sonrası göreve gelen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını yaptı. Hakan Bektaş başkanlığında toplanan Yönetim Kurulu, tüzük ve kanun gereği ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdi.

ASKF’de yeni yönetim dağılımı yapıldı
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş : “dün olduğu gibi, bugünde, yarında bize verilen emanete sahip çıkarak merkez ve ilçelerimizle bir bütün halinde çalışmaya devam edeceğiz. Bütün yönetim kurulu arkadaşlarım her biri birer başkan gibi çalışacaklar. Yozgat sporuna ve gençliğine en iyi hizmeti vermenin çabası içinde olacağız .”dedi. Bektaş ; Yozgat’ta Amatör sporun gelişmesine katkı sağlayan ver her zaman yanımızda olan başta Yozgat Valimiz Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanımız, Dr. Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yozgat İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürümüz Oğuzhan Güneşer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri A.Ş eski Genel Müdürü Osman Coşkun ve üzerimizde emeği olan tüm kamu kurum kuruluş özel sektör ve sivil toplum örgüt temsilcilerine, ilimizin kıymetli ulusal ve yerel basın mensuplarına ve ismini sayamadığımız tüm gönül dostlarına teşekkürleri bir borç bilirim. Yeni dönemde 3 yıl boyunca Yozgat amatör camiasına hizmet etme görevine yeniden bizleri layık gören tüm kulüp delegesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ” diye konuştu.
Yozgat ASKF Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısında gündem ve tüzük gereği yapılması gereken yönetim kurulu görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti:
Genel Başkan ; Hakan Bektaş, Genel Sekreter ; Doğan Ayyıldız, Genel Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü ; Abdurrahman Doğan, Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ; Hakan Çeliksoy, Genel Başkan Yardımcısı ;Nihat Künbetli, Genel Başkan Yardımcısı ; Erol Toraman, Kulüplerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Lütvi Kara ; Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Karaaslan ; Muhasip ; Alpaslan Demir olarak belirlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.