""

Aslan: Yapılan transferler bizleri heyecanlandırdı « Yeniufuk Gazetesi

9 Mayıs 2024 - 02:09

Aslan: Yapılan transferler bizleri heyecanlandırdı

Yozgatspor’a gönül vermiş taraftarlar yeni sezon öncesi yapılan transferlerin yerinde olduğunu ve Teknik Direktör Menduh Fidan’a inandıklarını dile getirdi. Bu sene koşulsuz şartsız her türlü desteği vereceklerini söyleyen Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı İhsan Aslan, “Sadece maçlarda değil antrenmanlarda da oyuncularımızın yanında olduğumuzu onlara hissettireceğiz” dedi.

Aslan: Yapılan transferler  bizleri heyecanlandırdı
Son Güncelleme :

07 Haziran 2017 - 7:00

Yozgatspor’un hak etmediği ligde bu sene misafir olduğunu açıklayan taraftarlar, 3.Lig hedefine oluşturulan kadro ile ulaşacaklarına emin olduklarını söylediler.
Kırmızı siyaha gönül vermiş Yozgatspor taraftarları yeni sezon öncesi şehri şampiyonluk havasına sokmak istiyor. Yozgatspor top başı yaptığı andan itibaren vatandaşlara bayrak, sticker dağıtacak olan taraftarlar, antrenmanlarda iç ve dış saha maçlarında oyunculara moral olmaya devam edecek. Takıma yeni katılan oyunculara Yozgatspor’un büyüklüğünü hissettireceklerini söyleyen taraftarlar, yeni sezonu iple çekiyor.
Cadde Taraftarlar Dernek Başkanı İhsan Aslan, “Bu sezon yapılan iç ve dış transferler bizleri oldukça heyecanlandırdı. Gerek kulüp yapısı gerek takım geçmişi olarak bu lige zaten çok fazlayız. Yozgatspor’un büyüklüğü tartışılmaz bir gerçek. Bizler de üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yapacağız. Şehri şampiyonluk havasına sokmak istiyoruz. Oyuncularımız ve hocamız gelip top başı yaptıktan itibaren Yozgat’ta bayrak ve sticker dağıtmaya başlayacağız. Oyuncularımızı sık sık ziyaret edip onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz” dedi.
Aslan, “Kulüp Başkanımız Kazım Arslan, Asbaşkan Ahmet Akgün ve yönetimin her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bu şehrin çocuklarının daha fazla tahammülü kalmadı. Belediyemiz takıma sahip çıktı. Sayın Valimizin destek sunacağını da biliyoruz. Yeni bir teknik direktörümüz var. Yeni kaliteli oyuncularımız gelmeye başladı. Şampiyonluk için hiçbir şey eksik değil. Taraftarlarında bu şehri havaya sokması ile birlikte bir başarı kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.
Aslan, “Önümüzde ki sezon iç saha maçlarında tek bir koltuğun bile boş kalmaması gerekiyor. Yozgatlı vatandaşların Yozgatspor’dan emeğini esirgememesi gerekiyor. İnanıyoruz, başaracağız. Hep birlikte bu takımı ait olduğu liglere taşıyacağız. Diriliş yılı bizi şampiyonluğa götürecek” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.